Колектив Ніжинського фахового коледжу НУБіП України обрав директора

15 листопада 2021 року
     Відповідно до наказу ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка №1561 «К» від 26.08.2021 з 01 вересня розпочався конкурсний відбір на посаду директора ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України». 
     Згідно положення «Про конкурсний відбір на посаду керівника ВСП НУБіП України – фахового коледжу…» та інших офіційних документів (положень, наказів, протоколів рішень) у ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» наказом в.о. директора було створено Організаційний комітет, Виборчу комісію та виборчу дільницю, завданнями яких було розробка необхідної документації, підготовка та забезпечення проведення виборів директора Відокремленого структурного підрозділу «Ніжинський фаховий коледж Національного університету біоресурсів i природокористування України» з дотриманням принципів гласності, таємного та вільного волевиявлення.
     Напередодні виборів, 10 листопада, відбулася конференція трудового колективу Ніжинського фахового коледжу НУБіП України, головним питанням порядку денного якої стало представлення кандидатом на посаду директора коледжу ЛИТОВЧЕНКО Оленою Володимирівною проєкту стратегії розвитку закладу «СТАБІЛЬНІСТЬ. ЯКІСТЬ. РОЗВИТОК» у рамках Програми розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України «Голосіївська ініціатива – 2025». У своїй програмі доповідачка представила основні напрями Програми розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України на 2021-2025 роки «Голосіївська ініціатива – 2025», які безпосередньо охоплюють ключові напрями розвитку коледжу як структурного підрозділу базового університету.
 
15 листопада 2021 року відбулися вибори на посаду директора ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України, участь у яких взяли педагогічні працівники, представники з числа штатних працівників коледжу, які не є педагогічними працівниками, та представники з числа студентів.

     За інформацією голови Виборчої комісії Наталії Шевченко у виборах взяли участь 76 осіб, що становить 96% усіх виборців. З них віддали свій голос за нинішнього керівника закладу освіти – 94,9% виборців.
     Результати виборів засвідчили вияв великої довіри Олені Литовченко та сподівання на подальший розвиток коледжу і реалізацію планів.
 
     У день виборів з робочим візитом до коледжу завітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, академік НАПН України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко. У рамках візиту було здійснено огляд матеріально-технічної бази закладу, ознайомлено з роботою студентських наукових гуртків, придбаним лабораторним обладнанням та комп’ютерною технікою.
     Керівник базового університету був приємно здивований результатами роботи колективу в цілому та відмітив високі організаторські здібності в.о. директора коледжу.
 
     Крім того, відбулася зустріч представників Ніжинського фахового коледжу НУБіП України та Ніжинського агротехнічного інституту на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком з міським головою Олександром Кодолою, під час якої було обговорено подальшу співпрацю закладів освіти та Ніжинською міською радою.
     На завершення візиту ректор зустрівся з колективом коледжу, привітав Олену Володимирівну з успішним проходженням процедури виборів та побажав плідної роботи на благо коледжу і університету за підтримки команди однодумців.
 
 
 
 
Тетяна Шеїн,
голова Організаційного комітету коледжу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook