Унікальний музей природи

26 квітня 2021 року

Першокурсники агробіологічного факультету продовжують знайомство з музейним світом столиці. Не зважаючи на карантин, 23 квітня 2021 р., студенти 6 та 7 групи І курсу агробіологічного факультету, які залишились у Києві, зі своїми кураторами не могли не відвідати Національний науково-природничий музей НАН України, який до речі є одним із найбільших науково-природничих музеїв світу і найбільшим природничим музеєм України.

Музей широко відомий та популярний не лише в Україні, але й далеко за її межами, і його внесено до низки міжнародних довідників. Він відіграє помітну роль у формуванні сучасних уявлень про природу, про проблеми взаємовідносин людини з навколишнім середовищем, у пропаганді охорони та раціонального використання природних ресурсів, у естетичному вихованні молоді.

Студенти були щиро вражені музеєм! А це і не дивно, оскільки в ньому зібрано понад 30 тис. експонатів, що розповідають про виникнення, будову та еволюцію Землі, її рослинний і тваринний світ, їх минуле та сучасне, про історію матеріальної культури племен і народів, що заселяли територію. Тому першокурсники пообіцяли повернутись сюди ще не раз, оскільки за один день дуже складно ознайомитись з усіма експозиціями цього унікального музею.

Кравченко Ольга(куратор 6 групи)

Прокопчук Надія (куратор 7 групи),

Кучменко Максим та Жара Марія (студенти)

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook