День відкритих дверей для майбутніх фахівців з обліку і оподаткування

11 листопада 2021 року

 

1Здобувачі освіти спеціальності «Обліку і оподаткування» відвідали в дистанційному режимі День відкритих дверей для випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів та технікумів, який проводила кафедра обліку та оподаткування економічного факультету НУБІП України.

Під час Дня відкритих дверей майбутні абітурієнти мали змогу отримати необхідну інформацію про умови вступу, особливості навчання в НУБіП України, його історію, здобутки та структуру.

2

Із вступним словом виступив декан Анатолій Діброви, який привернув увагу до переваг навчання на економічному факультеті НУБіП України, серед яких: можливість отримання подвійних дипломів, розвинена співпраця із бізнес-структурами, що забезпечує нинішнім студентам проходження виробничого стажування та практики під час навчання, сприяє гарантованому працевлаштуванню випускників спеціальності «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит»).

3

Завідувачка кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко зауважила, що висококонкурентний ринок праці вимагає від фахівців мати високий рівень компетентності, яка являє собою динамічну комбінацію фахових знань, умінь, навичок, способів мислення, поглядів, цінностей, інших особистих якостей, що визначають здатність особи успішно соціалізуватися, провадити успішну професійну діяльність.

4

Юлія Шендерівська, випускниця кафедри обліку та оподаткування, відзначила, що вона наразі обіймає керівну посаду у Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, і це завдяки не лише своїм особистим якостям та наполегливості, а й величезним можливостям, які, у свій час, їй забезпечило навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» («Облік і аудит»). Інша випускниця, Надія Полякова, розповіла про незабутні студентські роки, про навчання у Варшавському університеті наук про життя (що стало можливим у рамках міжнародного співробітництва НУБіП України), про своє швидке кар’єрне зростання після закінчення університету та зауважила, що її молодша сестра Тетяна закінчує магістратуру зі спеціальності «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит») економічного факультету.

Родзинкою заходу була декламація вірша старшим викладачем кафедри обліку та оподаткування, бухгалтером Олегом Криворотом.

5

Дякуємо модератору зустрічі Володимиру Литвиненку та організаторам заходу за чіткі та зрозумілі відповіді на питання щодо кількості бюджетних місць, навчального процесу та практик, перспектив працевлаштування випускників, проживання в гуртожитках, організації дозвілля і побуту студентів.

Уляна Бурдаш,
голова циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook