Відкрита лекція з дисципліни «Аналітика з R» на тему «Графічний аналіз з R»

9 листопада 2021 року

 9 листопада 2021 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Аналітика з R» на тему «Графічний аналіз з R» для студентів 3 року навчання спеціальностей Економічна кібернетика, Цифрова економіка, Комп’ютерні науки. Лекцію провела доцент кафедри економічної кібернетики, к.е.н. Негрей Марина. Лекція була проведена в онлайн форматі, відвідали лекцію більшість викладачів кафедри економічної кібернетики та представники адміністрації факультету інформаційних технологій.

На лекції розглядалися питання проведення аналізу даних за допомогою візуалізації,  використання базових графіків для аналітики, приклади побудови складних графіків в R, процедури вибору форми візуалізації даних, інтерпретація графіків. Були розглянуті практичні кейси візуалізації, такі як квартет Енскомба та відома кругова діаграма Стіва Джобса.
 
Лекція викликала жвавий інтерес як серед студентів, так і серед колег факультету інформаційних технологій. У цілому лекція проведена на високому професійному рівні та відповідає вимогам вищої школи. 
Доцент кафедри економічної кібернетики
Тетяна Коваль
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook