На факультеті ветеринарної медицини якість проведених відкритих лекцій оцінюють студенти і викладачі

9 листопада 2021 року

На жовтень було заплановано 2 відкриті лекції.
13 жовтня 2021року доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Валерій Мазур провів відкриту лекцію на тему: «Вибір теми досліджень. Формулювання завдань. Організація наукових досліджень» для студентів I курсу факультету ветеринарної медицини ОС "Магістр" (на базі ОС "Бакалавр").
20 жовтня 2021 доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Ярослав Сердюков провів відкриту лекцію на тему: «Патоморфологія лептоспірозу та пастерельозу тварин» для студентів 4 курсу ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини, ІІ потік (5–7 групи).
Згідно положення, перед лекціями викладачі подали оголошення про тему, місце та час проведення лекції: https://nubip.edu.ua/node/99523.

Після кожної лекції відбулося обговорення результатів її проведення на засіданнях кафедри та оприлюднено результати на сайті НУБіП України: https://nubip.edu.ua/node/99338, https://nubip.edu.ua/node/6042.
Лекції оцінювала комісія, в яку входили завідувачі кафедр: доктор ветеринарних наук, професор Олег Мельник, кандидат ветеринарних наук, доцент Олександр Вальчук; професор Борис Борисевич; доценти: Валентина Бородиня, Віктор Лакатош, Сергій Деркач, Юрій Жук, Станіслав Гаркуша, Вікторія Лісова, Наталія Колич; відповідальна від ФВМ для здійснення контролю за якістю знань, доцент Наталія Бойко.
Середній бал оцінювання викладачами якості проведення відкритих лекцій доцентами Валерієм Мазуром та Ярославом Сердюковим за 100-бальною шкалою становив відповідно  92 і 95,7 %, що свідчить про те, що лекції були прочитані на високому рівні.
Студенти також високо оцінили відкриті лекції викладачів. В більшості випадків всі студенти не мали зауважень.

Всі анкети (студентів і викладачів) були вчасно проаналізовані та передані до навчальної частини.

Відповідальна від ФВМ для здійснення контролю за якістю знань, доцент Наталія Бойко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook