ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТЕМ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ПЛАНІВ ТА ЗВІТІВ ЗДОБУВАЧІВ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ

6 листопада 2021, 1:22

    Освіта і наука в будь-якій високорозвиненій країні є основою формування її інтелектуального потенціалу, який, в свою чергу, на пряму корелюється з рівнем та якістю життя мешканців цієї країни. Підготовка наукових кадрів, безумовно, є невід’ємною складовою загальної системи освіти. Особливо це набуває значення при інтеграції вітчизняної системи підготовки кадрів у європейський освітній простір.

   Колектив кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві в рамках освітнього та наукового процесу на постійній основі займається підготовкою аспірантів та здобувачів вищої освіти ступеня Доктора філософії на високому рівні. Щорічно провідні науковці кафедри стають науковими керівниками найкращих студентів, пошукувачів наукових ступенів.

    Відповідно плану засідань кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України 04.11.2021 р. відбулося затвердження тем та індивідуальних планів майбутніх докторів філософії і затвердження звіту аспірантів І року навчання.

   Свою тему та індивідуальний план презентувала здобувачка ступеня доктора філософії Коробань Марина, 2021 року вступу. Тема дисертаційного дослідження: «Підвищення продуктивності молодняку свиней різних вагових кондицій за сучасних технологій годівлі та утримання». Науковий керівник – доктор с.-г. наук, доцент В. Лихач. Жваве обговорення представленої теми слугувало підтвердженням актуальності даної тематики.

   З великою зацікавленістю НПП кафедри заслухали презентацію теми та індивідуального плану наступного здобувача ступеня доктора філософії Рєзніченка Володимира, 2021 року вступу. Тема дисертаційного дослідження: «Підвищення продуктивності свиноматок та поросят-сисунів за використання сучасних технологічних рішень». Науковий керівник – доктор с.-г. наук, доцент В. Лихач.

    Заключним питанням порядку денного засідання кафедри було заслуховування звіту відповідно індивідуального плану здобувача ступеня доктора філософії Волошина Івана за результатами І року навчання за освітньо-науковою програмою, 2020 року вступу. Тема дисертаційної роботи: «Експериментальне обґрунтування подовження терміну використання м’ясних курей». Науковий керівник – доктор с.-г. наук, професор Н. Прокопенко.

   В результаті доповідей здобувачів ступеня доктора філософії та виступів наукових керівників і провідних фахівців з напрямку підготовки, теми, індивідуальні плани та звіти були затверджені «Одноголосно». Бажаємо майбутній науковій еліті вагомих освітньо-наукових здобутків та щасливих років навчання в умовах лідера аграрної науки та освіти – НУБіП України.

В.о. завідувача кафедри
Вадим Лихач

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook