КЕРІВНИК ПРОЄКТУ «ТОПІГС НОРСВІН» В УКРАЇНІ ДІЛИТЬСЯ ДОСВІДОМ

6 листопада 2021 року

    Цікаве продовження курсу стрім-лекцій з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства» на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві провідного факультету твариництва та водних біоресурсів славетного НУБіП України.

   Так сьогодні на запрошення ведучого викладача доц. Лихача Вадима відгукнувся і приєднався в якості лектора керівник проєкту «Топігс Норсвін» в Україні – Кочмар Владислав Анатолійович. Пан Владислав ознайомив студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» з інноваційною компанією «Топігс Норсвін» (Нідерланди, Норвегія, Австрія), генетичними продуктами лідера світового свинарства. Цікавим та змістовним був виступ лектора, продемонстровані відеоматеріали з реальних підприємств з виробництва свинини за використання тварин компанії «Топігс Норсвин» яскраво підтвердили високі продуктивні якості свиней цієї компанії.

    Владислав Кочмар зауважив, що галузь свинарства в Україні потребує молодих фахівців з ТВППТ, зокрема свинарства з інноваційним мисленням та бажанням активно працювати над засадами відродження національної галузі за використання ресурсу всесвітньовідомої генетичної компанії «Топігс Норсвин» і запросив студентство на стажування у провідні господарства України та Європи.

    Отже, плідна співпраця науки-освіти-виробництва створює можливість всебічного розвитку студентам, що наочно демонструє навчання в умовах лідера аграрної науки та освіти НУБіП України. Долучаємося до лідерів!!!

    Висловлюємо велику подяку, шановному пану Владиславу за виділений час та змістовну лекцію найкращим студентам найкращого університету зичимо Вам здоров’я та вдалих проєктів з реалізації ваших завдань.

В.о. завідувача кафедри,
доктор с.-г. наук, доц. Вадим Лихач

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook