Постерна конференція студентів освітньої програми «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»: на пульсі сучасних технологій

5 листопада 2021 року
    Надходить пора захисту випускних робіт магістрів, що є важливою межею при переході на новий статус в житті кожного студента. Передує цьому представлення студентами дипломниками результатів дослідження у форматі постерних презентацій на загальноуніверситетській конференції студентів магістратури.

    03 листопада на кафедрі автоматики та робототехнічнних систем ім. академіка І.І.Мартиненка свої постери в режимі “on line” представляли студенти освітньої програми підготовки магістрів зі спеціальності 151 “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології”. Цьому передувала копітка робота студентів, їх керівників, а також організаторів конференції: заступника директора ННІ Волошина С.М., науково-педагогічних працівників кафедри - професорки Заєць Н.А., доцента Мірошника В.О. Своїми доповідями та презентаціями магістранти показали достатній рівень знань, здобутих у процесі навчання та реалізованих при підготовці випускних магістерських робіт.
    Робота високого рівня буде представлена екзаменаційній комісії в грудні поточного року випускником Єжевським Михайлом на тему «Розробка програмно-апаратного комплексу моніторингу та регулювання електроспоживання у навчальних корпусах НУБіП України». Студент в комплексній магістерській роботі виконав аналіз щодо використання електричної енергії в університеті і розробив заходи з автоматизації для скорочення її витрат. На слайді доповіді представлений використаний ним комплекс пристроїв моніторингу електроспоживання.


Комплекс пристроїв моніторингу електроспоживання з випускної роботи магістра

    Науковий керівник, д.т.н. Болбот І.М. високо оцінив результати співпраці зі студентом, що й створило умови для успішного виступу випускника магістратури на конференції.


Виступ керівника магістра Єжевського М. професора кафедри АРС Болбота І.М. на постерній конференції

    Студенти чітко і ясно доповідали про результати проведеної роботи при виконанні досліджень та написанні випускної, показали високі знання щодо створення математичних й імітаційних моделей об’єктів керування. Цікаві роботи представили магістри Кириленко Олександр, який працював над моделлю сушки зерна та Юрченко Дмитро - модель гомогенізації майонезу на маргариновому заводі та ін.
    Магістр Самойленко Владислав,  доповів про результат виконання роботи на тему «Дослідження автоматизованої системи моніторингу сигналів синхронізації часу навігаційних супутникових систем» під керівництвом професора Коваля В.В. Робота присвячена дослідженню автоматизованої системи моніторингу сигналів синхронізації навігаційних супутникових систем і розробці більш досконалого програмного забезпечення, виконувалась в лабораторії кафедри. 


Дослідження по моніторингу сигналів супутникових систем, які виконувались Самойленко В., на автоматичних пристроях в лабораторії кафедри, аудиторія 201 корпус 11

   Конференція пройшла в робочій атмосфері. Студенти запевнили, що вчасно завершать роботу та передадуть її для перевірки на ознаки плагіату. Тож побажаємо студентам успішного захисту магістерських робіт, невичерпної енергії, натхнення, наполегливості, життєвої мудрості та успішного працевлаштування за фахом!


В.П. Лисенко,

завідувач кафедри автоматики
та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook