Гуманітарії взяли участь у міжнародному науково-практичному вебінарі на базі університету Куала Лумпур

4 листопада 2021 року
     3 листопада 2021 року відбувся міжнародний науково-практичний вебінар «Підприємництво у кроскультурному вимірі», організований на базі університету Куала Лумпур (Малайзія) у співпраці з Текнопутра (Teknoputra) та Корпорацією МАРА (MARA Corporation).

 
     Вебінар організовували науково-педагогічні працівники університету Куала Лумпур – UniKL, для аспірантів, докторантів і викладацько-педагогічних колективів, а також Ради директорів університету та професорсько-викладацьких колективів.
     Оксана Чайка, доцент кафедри іноземної філології і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету, представляла наш університет і Україну як гостьовий лектор панельної ради разом з паном Ка Ї Ег (Mr Kah Yee Eg), почесним президентом закордонної Китайської Асоціації у Гонконзі, головою правління і засновником Юкрест Бергад (UCrest Berhad).
     Основним фокусом зустрічі була тема підприємництва у світлі культурної взаємодії.
 
     Пані Оксана Чайка познайомила з інтегральним підходом до аналізу стану та перспектив розвитку підприємницької діяльності в історичному розитку через призму когнітивно-перцептивного та психо-емоційного світоприйняття бізнесу та постаті підприємця.
     Пан Ка Ї Ег поділився практичним досвідом ведення підприємницької діяльності у міжкультурній площині.
     Модератором зустрічі був д-р Норхаірі бін Ахмад, і після панельного обговорення й відповідей панелістів на запитання аудиторії, д-р Зав’я Абдул Махид (Ts. Hjh. Zawiah Abdul Majid), старший викладач Бінес Школи університету Куала Лумпур позайомила усіх з історією створення, візією, місією університету, а також запросила до співпраці та плідної кооперації в подальшому.
 
 
Оксана Чайка,

доцент кафедри іноземної філології і перекладу 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook