Позиція студентського самоврядування ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: гуртожиток - наш другий дім!

2 листопада 2021 року
    Оновлені студентська рада та студентська організація ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження ставить собі за мету покращення умов проживання та утримання гуртожитку №7 у привабливому стані. Позиція студентів проста: необхідно власними силами проводити заходи з покращення житлових і санітарно-побутових умов, а також організацію відпочинку та пропаганду здорового способу життя.

    Саме під організаційним супроводом голови студентської ради гуртожитку №7 Романа Марченка за підтримки коменданта гуртожитку Ольги Паламарчук впродовж теплих осінніх днів було проведено відновлення цокольної частини фасаду гуртожитку та прибирання прилеглої території від падолисту.

   Спільним зусиллями проведена масштабна робота, яка дозвола провести активно час на свіжому повітрі, створила добрий позитивний настрій і згуртувала її учасників.

     Спілкуючись за роботою у найкреативніших студентів виникла ідея спільно провести час увечері. Нескладних трансформацій зазнала читальна зала гуртожитку і перетворилась у кінозал. Перегляд цікавого сучасного кіно став довершенням трудового дня і подарував багато позитивних емоцій учасникам.

     У планах студради гуртожитку №7 такі акції робити традиційними…

Лілія Мартинюк,
заступник директора, координатор з виховної роботи та
організації дозвілля студентів

Роман Марченко,
голова студентської ради гуртожитку №7

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook