ВІДКРИТЕ практичне ЗАНЯТТЯ з дисципліни «Охорона праці та безпека життєдіяльності» НА ЦИКЛОВІЙ КОМІСІЇ СПЕЦІАЛЬНИХ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

29 жовтня 2021 року

 

227.10.2021р. в групі Е-21М відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Охорона праці та безпека життєдіяльності» на тему: «Надання першої долікарської допомоги в надзвичайних ситуаціях»

Заняття проводив викладач циклової комісії  «Спеціальних електротехнічних дисциплін»  Петро ЖОВНИЧ.

514

Під час заняття здобувачі освіти ознайомилися з основними принципами та правилами надання першої долікарської допомоги, з особливостями допомоги при кровотечах та ушкодженнях м’язових тканин, переломах та вивихах, втраті свідомості та при різних видах отруєнь Студенти відпрацьовували навики і технологію виконання серцево-легеневої реанімації у дорослого на тренажері «Тарас-УД». Тема заняття актуальна і має практичний характер.

6

На відкритому занятті були присутні: голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Маріанна Михайлишин, голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Надія ОБЕРСЬКА, викладачка Оксана ДУДАР, викладач Сергій Брелінський. Усі присутні відмітили, що заняття проведене на високому рівні. Здобуті практичні навики послужать здобувачам освіти у їхній професійній діяльності.

Надія ОБЕРСЬКА,
голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook