ПОРУЧ З ІННОВАЦІЯМИ

28 жовтня 2021 року

    Прагнення до ознайомлення з інноваціями в галузі тваринництва, зокрема промислового свинарства завжди притаманна студентам провідного факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного НУБіП України.

    І тому сьогодні, в рамках вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства» для студентів 3 курсу СТН була проведена лекція на тему: «Технологія годівлі свиноматок», ведучим викладачем доц. В. Лихачем у якості лектора був запрошений провідний фахівець Всесвітньовідомої компанії з виробництва обладнання для свинарства Schauer (Австрія) Віктор Андрійченко, який представив сучасну, цікаву та фахову стрім-лекцію на вищезгадану тему.

    Цікавим було і перегляд відеоматеріалів із вказаної тематики з фаховими коментарями, шановного пана Віктора. Не може не радувати і активна позиція студентів, які задавали велику кількість компетентних питань і отримували ґрунтовні відповіді.

   Такий формат лекцій і знайомства студентства з новаціями у свинарстві в рамках дистанційного навчання потрібний і надає можливості підвищити професійний рівень і студентства, і НПП, адже час витрачений на навчання не витрачений, а примножений!

   Студентство та колектив провідної кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві щиро вдячні пану Віктору за цікаву та інформативну лекцію, бажаємо колективу компанії вдалих проєктів і здоров’я Вам та вашим свиням!

    Далі більше…

Завідувач кафедри

В. Лихач


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook