ВІДКРИТА ОН-ЛАЙН ЛЕКЦІЯ на тему «Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування"

28 жовтня 2021 року

28 жовтня 2021 року о 15-30 (5 пара) відбудеться відкрита он-лайн лекція професора кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів, д.т.н. Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна для магістрів спеціальності 181 Харчові технології з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми  галузі» на тему «Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування".

 https://zoom.us/j/95717290878?pwd=S0QyRVF3ckZ3aWFXV0dZaytOS0Q4QT09. Код доступа 2021

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook