КИСЛИЦЯ Ярослав Олександрович

Асистент

Освіта

У 2020 році здобув вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Кваліфікація: ступінь вищої освіти бакалавр за напрямком підготовки – «Харчові технології» та ступені вищої освіти магістр за спеціальністю - «Харчові технології».

Освітня програма «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» у 2021 р.

Дисертаційне дослідження

Тема дисертаційної роботи: Удосконалення технології риби холодного копчення типу «Кіпперс».

Вибрані публікації
  1. Ponomarenko, V., Yakobchuk, R., Vasyliv, V., Mushtruk, M., & Kyslytsia, Y. Integrating Digital Technologies into the Design of Ejection Carbonization Systems to Reduce Greenhouse Emissions. Communications in Computer and Information Science, 2025, 2652 CCIS. P. 71–81.

  2. Sapozhnik G.,. Kyslytsia Y. Manoli Т., Menchуnska A. Іmprovement of fish snacks technologies with the application of biotechnological fat removal. Black Sea Science 2020: Proceedings of the International Competition of Student Scientific Works / Odessa National Academy of Food Technologies; B. Odessa: ONAFT, 2020. Р 6-18.

  3. Bal, I., Lebsky, S., Tolok, G., Ustymenko, I., & Kyslytsia, Ya.State and prospects of fish processing technologies. Animal Science and Food Technology, 2023. №14(4). Р. 9-25. https://doi.org/10.31548/animal.4.2023.09

  4. Kyslytsia, Y., Palamarchuk, I., & Menchynska, A. Nutrition properties of smoked products from hydrobionts. Scientific Reports of the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, 2023. №2 (19). Р. 174-186.

  5. Кислиця , Я.,& Менчинська , А. (2025). АФРИКАНСЬКИЙ СОМ (CLARIAS GARIEPINUS) ЯК ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА ДЛЯ ПРОДУКТІВ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ. Здоров’я людини і нації, 3(1), 88-99. https://doi.org/10.31548/humanhealth.1.2025.88