
КИСЛИЦЯ Ярослав Олександрович
Асистент
У 2020 році здобув вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Кваліфікація: ступінь вищої освіти бакалавр за напрямком підготовки – «Харчові технології» та ступені вищої освіти магістр за спеціальністю - «Харчові технології».
Освітня програма «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» у 2021 р.
Тема дисертаційної роботи: Удосконалення технології риби холодного копчення типу «Кіпперс».
-
Ponomarenko, V., Yakobchuk, R., Vasyliv, V., Mushtruk, M., & Kyslytsia, Y. Integrating Digital Technologies into the Design of Ejection Carbonization Systems to Reduce Greenhouse Emissions. Communications in Computer and Information Science, 2025, 2652 CCIS. P. 71–81.
-
Sapozhnik G.,. Kyslytsia Y. Manoli Т., Menchуnska A. Іmprovement of fish snacks technologies with the application of biotechnological fat removal. Black Sea Science 2020: Proceedings of the International Competition of Student Scientific Works / Odessa National Academy of Food Technologies; B. Odessa: ONAFT, 2020. Р 6-18.
-
Bal, I., Lebsky, S., Tolok, G., Ustymenko, I., & Kyslytsia, Ya.State and prospects of fish processing technologies. Animal Science and Food Technology, 2023. №14(4). Р. 9-25. https://doi.org/10.31548/animal.4.2023.09
-
Kyslytsia, Y., Palamarchuk, I., & Menchynska, A. Nutrition properties of smoked products from hydrobionts. Scientific Reports of the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, 2023. №2 (19). Р. 174-186.
-
Кислиця , Я.,& Менчинська , А. (2025). АФРИКАНСЬКИЙ СОМ (CLARIAS GARIEPINUS) ЯК ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА ДЛЯ ПРОДУКТІВ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ. Здоров’я людини і нації, 3(1), 88-99. https://doi.org/10.31548/humanhealth.1.2025.88