
03041, Україна, м. Київ, вул. Виставкова, 16 (навчальний корпус №12), кімната 314, блок "Д".
Харсіка Ірина Анатоліївна
Старший викладач
«Фізико – хімічні та біохімічні основи переробки м’яса» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК ОС «Бакалавр»
Закінчила у 2010 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».
Розробка та удосконалення технології січених напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини
Національний університет “Києво – Могилянська академія” “Наукова комунікація в цифрову епоху” 25.10.2024
Громадська діяльність охоплює участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях, семінарах. Активно популяризує здорове харчування та інноваційні рішення у харчовій сфері серед студентів і молоді, бере участь у проведенні освітніх та профорієнтаційних заходів для абітурієнті
-
Development and shelf-life assessment of soft-drink with honey Zheplinska, Marija, Mushtruk, Mikhailo, Shablii, Liubov, Shynkaruk, Vasyl, Slobodyanyuk, Natalia, Rudyk, Yaroslav, Chumachenko, Ivan, Marchyshyna, Yevheniia, Omelian, Alina, Kharsika, Iryna Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences,, 2022, 16, 114-126 (Scopus)
-
Antimicrobial susceptibility of mastitis pathogens of dairy cows in UkraineZhuk, Yurii, Zaritskyi, Ruslan, Dreval, Denys, Derkach, Serhii,Kovpak, Vitalii,Masalovyc,Yurii,Ochkolyas, Olenа, Bazyvoliak, Svitlana,Antypo, Yevheni, Kharsika, Iryna Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences,, 2022, 16, 688 -704 (Scopus)
-
The expressivenes of meat forms of cattle depending on the content of adipose tissue under the scin and between the muscels Ugnivenko, A., Kruk, O., Nosevych, D., Antoniuk, T., Kryzhova, Y., Gruntovskyi, M., Prokopenko, N., Yemtcev, V., Kharsika, I., Nesterenko, N. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023, 17, 358–370. (Scopus)
-
The effect of storage temperature on the quality of avocado fruits from different climatic zones Belinska, S., Nesterenko, N., Moroz, O., Bilokon, T., Kepko, V., Ivaniuta, A., Shynkaruk, O., Rudyk, Y., Gruntovskyi, M., Kharsika, I. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2023, 17, 289–300. (Scopus)
-
The effect of the carcass fat thickness on the qualitative technological and sensory attributes of beef/ Olha Kruk, Anatolii Ugnivenko, Dmytro Nosevych, Оleksandr Natalich, Mykola Gruntkovskyi, Iryna Kharsika, Oleksandr Androshchuk, Inna Stetsiuk Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2024, 18, 977– 992 (Scopus)