Ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся з новообраними керівниками студентського самоврядування: чуємо, розуміємо і допомагаємо один одному

October 6, 2021
     Щойно завершилася звітно-виборча кампанія в студентському самоврядуванні НУБіП. Досить вже хлопчикам гратися, дайте дівчатам показати, як потрібно робити великі справи – цими словами четвертокурсниця Марина Когут завершила свою «тронну промову» в ході виборів нового очільника Студентської організації. І ось вона – вже не претендент на посаду, а голова СО університету – представила адміністрації свою команду. До речі, на керівні ролі пройшли багато представниць слабкої статі: 11 факультетських та інститутських студорганізацій очолили саме вони. Хоча хлопці «взяли своє» у студрадах гуртожитків, з яких лише три очолили дівчат. Так що з гендерним питанням у нас все окей!

     І от сьогодні ректор університету Станіслав Ніколаєнко традиційно зустрівся з цією командою, щоб донести побажання адміністрації і відчути настрій студентства. На зустрічі були присутні проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, начальник навчального відділу Ярослав Рудик, директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, завідувачі кафедр фізичного виховання Микола Костенко і культурології Ірина Майданюк, директор студмістечка Сергій Стецюк – люди, безпосередньо причетні до навчального і виховного процесу. Саме вони і готові відповідати на запитання новообраних лідерів студентського самоврядування.

  

     Станіслав Ніколаєнко, спираючись на особистий життєвий досвід, закликав молодь прагнути вчитися все життя. Головне – чути і розуміти один одного! Говорячи про необхідність забезпечення якості освітнього процесу, він підкреслив: керівництву університету і викладачам цікаво знати пропозиції молоді – стосовно навчання, закордонних зв’язків, соціальних проєктів і соціальної підтримки тих, хто цього потребує, можливості працевлаштування, перебігу очного і дистанційного навчання, визначення студентських пріоритетів у ремонтних роботах у гуртожитках тощо.

     Принагідно очільник університету запросив керівників СО взяти участь в заходах з реалізації програми Президента України «Зелена країна»: якраз у п’ятницю у ботанічному саду університету розпочнеться висадка дерев. А ще нагадав, що завтра відбудеться футбольний матч між адміністрацією і студентами, тож варто зорганізуватися з вболівальниками. І це може стати першими кроками у діяльності нового студентського самоврядування.

  

     Сергій Кваша коротко спинився на запланованих на найближчий час заходах – проведенні Дня студента, традиційного Осіннього балу (якщо, звісно, це дозволять зовнішні обставини), згадав про завдання, що стоять сьогодні перед підрозділами Студентської організації, яка має стати справжньою організуючою силою.

  

  

     От і побачимо, чи спроможний на це нинішній склад СО НУБіП.

Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook