Шановні випускники, студенти та абітурієнти спеціальності «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит»! Щиросердечно вітаємо Вас з професійним святом – Днем бухгалтера та аудитора!

July 16, 2021

Хтось його святкує уже не вперше, а хтось лише прагне долучитися до когорти професіоналів, найвідповідальніших, багатогранних та креативних бухгалтерів чи аудиторів. Адже, це професія, що дає великі можливості для працевлаштування, гідну заробітну плату та об’єднує різні напрямки діяльності: облік, аудит, податкову та митну справу, ІТ-технології, комунікації, менеджмент, стратегічне управління, фінансово-економічну безпеку, тощо. В умовах сьогодення наша професія має міжнародний статус та дозволяє працевлаштуватися у будь-якій країні світу, надає можливості працювати у віддаленому режимі або ж  відкрити власну справу. У зв’язку із збільшенням іноземних інвестицій в економіку України та використанням багатьма компаніями міжнародних стандартів фінансової звітності затребуваність бухгалтерів та аудиторів ринку праці динамічно зростає. А тому для закладів вищої освіти, зокрема і НУБіП України – університету з високим рейтингом і престижним статусом – підготовка кваліфікованих бухгалтерів є доволі важким і відповідальним завданням, яке чітко усвідомлюють і відповідально реалізують науково-педагогічні працівники кафедри обліку та оподаткування, зокрема, та інших кафедр Університету!

Бажаємо усім нинішнім і майбутнім фахівцям з обліку і аудиту міцного здоров’я, невичерпної енергії, бути або ж стати стати справжнім професіоналом своєї справи, стабільного кар'єрного зростання та збільшення доходів, особистого щастя, перемог і успіхів!

Кафедра обліку та оподаткування,

Готує дуже гарних фахівців,

Вони готові до випробування,

Щасливого майбутнього творці!

Затребувані всі на ринку праці,

Економічні ділять сектори,

Є аудитори, експерти всіх новацій,

Ну і звичайно головні бухгалтери!

Диплом НУБіП задовільнить бажання,

Бути успішним наш дороговказ,

Кафедра обліку та оподаткування,

Запрошує навчатися до нас!

https://drive.google.com/file/d/1YsiEJU9PldAEjirNr5f7hw_Yt3S0FjeH/view?usp=sharing

 

З найкращими побажаннями

колектив кафедри обліку та оподаткування економічного факультету НУБіП України

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook