Зустріч з практикуючим адвокатом Єлизаветою Репецькою у рамках дисципліни «Нотаріат в України».

31 May 2021, 12:33

     27 травня 2021 року відбулася зустріч з практикуючим адвокатом Репецькою Єлизаветою Миколаївною у рамках дисципліни «Нотаріат в України». Приємною новиною для нас (студентів) став факт, що у свій час запрошена гостя отримувала освіту у стінах нашого університету.


     Під час зустрічі обговорювались питання необхідності здобуття вищої освіти, Єлизаветою Миколаївною було акцентовано увагу на важливості отримання диплому з відзнакою для подальшої побудови успішної кар’єри; проаналізовано питання реєстрації нерухомості. Найбільш цікавим для нас стало обговорення захисту права власності громадян України на тимчасово непідконтрольній території нашої держави.


     Серед цікавинок обговореного також слід виділити питання розрахунку між клієнтом та адвокатом. Пані адвокат розповіла нам як правильно встановлювати зв’язки з клієнтами, виставляти рахунок за надання юридичних послуг, адже на практиці бувають випадки, коли клієнт після вирішення своєї справи не хоче оплачувати надані йому юридичні послуги.


     Безумовно, одним із важливих аспектів є практичне навчання студентів. Саме про шлях юриста-початківця у суді ми дізналися від пані Репецької. Працюючи на посаді секретаря судового засідання, Єлизавета Миколаївна отримала неоціненний досвід та залюбки поділилася специфічними моментами роботи у суді зі студентами.

Богдан Кислицький,

студент 3 курсу юридичного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook