Валентина Іванова – призер ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Транспортні технології», секція «Транспортне право»

April 16, 2021
     
GLORIA IN WINNERS – ПЕРЕМОЖЦЯМ СЛАВА!

 
     Оголошено результати щорічного ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом зі спеціальності «Транспортні технології», секція «транспортне право». Конкурс проводився в режимі відеоконференції за допомогою платформи ZOOM у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського.
     За підсумками експертного академічного рецензування до фінального етапу конкурсу галузевою конкурсною комісією було відібрано 16 кращих студентських наукових робіт, захист яких відбувся у форматі підсумкової наукової відеоконференції.
     На конкурсі студентських наукових робіт студентка бакалаврату 4 року навчання юридичного факультету Іванова Валентина Іванівна вперше представила Національний університет біоресурсів і природокористування України з науковою роботою на тему: «Правове регулювання транспортування сільськогосподарських харчових продуктів тваринного і рослинного походження» під керівництвом завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука д.ю.н., професора В.М. Єрмоленка.
     Згідно з  підсумками наукової відеоконференції наукова робота Валентини Іванової була відзначена дипломом II ступеня, а Володимир Єрмоленко – Подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.
     Наші студенти вперше взяли участь у цій галузі знань – і одразу ж здобули перемогу, що переконливо підтверджує належний та різнобічний рівень фахової підготовки на юридичному факультеті, зокрема на кафедрі аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука.


 Марина Дейнега

професор кафедри аграрного, земельного та екологічного права

ім. академіка В.З. Янчука

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook