Відкрита лекція з дисципліни «Облік в установах державного сектору» старшого викладача, к.е.н. Миськів Любов Петрівни

April 2, 2021

 Згідно наказу ректора НУБіП України від від 19.01.2021 р. № 33 та затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять у весняному семестрі 2020-2021 навчального року на економічному факультеті, 31 березня 2021 року ст. викладач кафедри обліку та оподаткування, к.е.н. Миськів Любов Петрівна провела відкриту лекцію з дисципліни «Облік в установах державного сектору» для студентів 3 курсу та   1 СТ 12 групи ОС «Бакалавр» спеціальності «Облік і оподаткування» на тему: «Облік розрахунків із заробітної плати».

 

Лекція була прочитана з використанням додатку для проведення відео-конференцій ZOOM.

       

Любов Петрівна на лекційному занятті розглянула питання, щодо економічної сутності зарплати, особливостей застосування праці в бюджетній сфері, оперативного обліку персоналу, використання робочого часу, застосування форм і систем оплати праці, документального забезпечення та порядку нарахування й виплати зарплати із наведеними практичними прикладами у презентаційному матеріалі, що значно підвищило інтерес з боку здобувачів вищої освіти забезпечивши позитивну атмосферу лекції. 

    

Викладач добре володів зворотнім зв'язком з аудиторією. Студенти уважно слухали лектора, приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань.

    

На відкритій лекції були присутні: відповідальний від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Калюга Є.В, д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Гуцаленко Л.В., д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., к.е.н доценти кафедри обліку та оподаткування Данілочкіна О.В., Дерев'янко С.І., Мельянкова Л.В., Слєсар Т.М.

  

       

Студентами та присутніми колегами позитивно оцінено зміст відкритого лекційного заняття, відзначено високий науково-методичний рівень володіння матеріалом.

 Слєсар Т.М., доцент кафедри

обліку та оподаткування

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook