На кафедрі теорії та історії держави і права стартував весняний цикл відкритих лекцій

February 4, 2021

 

Традиційно кожного семестру кафедра формує графік проведення відкритих лекційних занять. Це є не лише одним засобів підвищення рівня викладання дисциплін студентам університету, а й чудовою нагодою поділитися власним досвідом та ознайомитися з досвідом своїх колег.

 

На робочій нараді науково-педагогічного колективу кафедри 29 січня 2021 року остаточно був погоджений графік проведення відкритих лекційних занять на весняний семестр 2020-2021 навчального року.

Весняний цикл цьогоріч розпочав старший викладач кафедри Сергій Козін, який 04 лютого 2021 року прочитав лекцію «Основи конституційного права» для студентів 1 курсу напряму підготовки «Публічне управління та адміністрування» (ННІ післядипломної освіти і туризму, ОС «Бакалавр»).

 

 

 

Усі охочі могли долучитися до онлайн трансляції за посиланням, яке завчасно було розміщено в розділі «Оголошення» кафедри та поширено у viber-групах юридичного факультету.

Онлайн-лекцію відвідали колеги з кафедри – Ірина Єрмоленко, Віра Качур, Людмила Протосавіцька, Світлана Хом’яченко та Олена Чомахашвілі, які відзначили, що лекція прочитана на високому рівні (середній бал склав 96,6 із 100).

Студенти також високо оцінили якість проведеного заняття (середній бал склав 47,4 з 50), хоча в анкетах і відзначили, що «при гарній підготовці матеріалу від викладача, технічні проблеми платформи Webex не дали в повній мірі реалізувати весь план лекції».

Хочемо відзначити, що під час лекції відбулося і відкрите обговорення матеріалу. Мова йшла про те, «хто такий «громадянин України?», «які питання породжують приписи Основного закону при його прочитанні?», «які пропозиції готові запропонувати юні колеги для покращення конституційно-правового регулювання у нашій державі?».

 

 

 

Такий формат занять у черговий раз засвідчив високий професіоналізм викладачів кафедри теорії та історії держави і права та їх гнучкість у роботі зі студентами. Тож запрошуємо найближчим часом усіх охочих відвідати відкриті лекції Олени Попової (01.04.2021 р.) та Анни Ярош (10.03.2021 р.), про що буде повідомлено в розділі «Оголошення» на сторінці кафедри.

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії

та історії держави і права

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook