Атестація аспірантів і магістрів на кафедрі ентомології ім. проф. М. П. Дядечка в дистанційному режимі

November 24, 2020

 Не зважаючи на суворі обмеження, що до навчання в умовах пандемії, викладачі кафедри ентомології ім. проф. М. П. Дядечка в рамках атестації дистанційно заслухали доповіді аспірантів: Івана Лікаря та Ксенії Друзь, а також магістрів І року навчання Миколенко Сергія, Марії Лугиної, Федіра Данилюка, Валерія Пашковського, Юрія Побережника, Вадима Слободенюка та ІІ року навчання Тетяни Кіптель, Ярослава Яценко, Іллі Назаренко, Людмили Павлюк, Юлії Яременко, та Наталії Васильченко.

 

За результатами доповідей та обговорень виявилось, що усі здобувачі повністю виконали свої навчальні плани, а їх презентовані результати досліджень містять інноваційну складову. Пропозиції надані в процесі попереднього захисту можуть бути використані в виробництві, для вирішення викликів, які стосуються проблем захисту сільськогосподарських культур від шкідників.

Бажаємо нашим колегам міцного здоров'я,  успіху в подальшій трудовій діяльності, гармонії в душі та насиченого позитивними емоціями та яскравими враженнями життя!!!

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook