МАЙСТЕР КЛАС ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ПІДПРИЄМНИЦТВА, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ЕКОНОМІКА

September 15, 2020
Сучасний діловий світ є динамічним і високо конкурентним. Для того, щоб відповідати вимогам, які диктує ринок праці, необхідне постійне самовдосконалення і безперервне відточування професійних навичок та набуття нових. Вміння швидко оброблювати та освоювати великі масиви інформації є беззаперечною перевагою серед інших здобувачів чи претендентів на посаду.
Володіння зазначеними навичками також важливе і для майбутніх підприємців та економістів. Адже, хто швидше отримує інформацію, її оброблює, трансформує, той швидше приймає рішення і має можливість більш продуктивно і динамічніше розвиватися.
Юрій Копанчук є одним з найкращих фахівців хто навчає швидко читанню, допомагає розвити пам’ять та відпрацювати навички продуктивного навчання.
9 вересення 2020 р. Копанчуком Ю. був проведений майстер клас для студентів економічного факультету спеціальностей Підприємництва, торгівля та біржова діяльність та Економіка. Він ознайомив студентів з основними техніками і методиками, які можна використовувати в навчальному процесі.
Зустріч пройшла в легкій, невимушеній атмосфері. Студенти зацікавилися наданою інформацією, а фахівець, зі свого боку, пообіцяв провести серію навчальних тренінгів у майбутньому.
  
Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Сергій Нікітченко 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook