Національна економіка на економічному факультеті: результати дистанційного навчання з використанням Elearn

May 30, 2020
НУБіП України

   З навчальної дисципліни «Національна економіка» у студентів освітнього ступеня “Бакалавр” 2 і 3 курсу скороченого терміну спеціальності «Облік і оподаткування» і «Фінанси, банківська справа та страхування» денної форми навчання доценти кафедри глобальної економіки Кірейцева Олена Василівна та Коробова Наталія Миколаївна за останні дні тижня прийняли три іспити.

 

    Можна відмітити, що екзамени пройшли вдало в комфортних умовах як для студентів так і для викладачів, з використанням таких платформ як Elearn, Zoom та інших ресурсів.

   Студенти весь час плідно працювали, прийняти участь у семінарських заняттях, навіть встигли виступити з доповідями на он-лайн ІІІ Міжнародній конференції на тему: «Конкурентоспроможність аграрного сектору в умовах функціонування Зони вільної торгівлі з Європейським Союзом», яка проходила на економічному факультеті, кафедри глобальної економіки 9 квітня 2020 року. Така участь також вплинула на результати оцінювання. Так, к.е.н, доцент Кірейцева Олена Василівна відмітила високий рівень знань, який отримали студенти навчаючись на економічному факультеті і підтвердженням цього стали отримані ними позитивні оцінки.

Михальчишина Л. Г., к.е.н.,
доцент кафедри глобальної економіки

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook