Карантин – не перешкода у здобутті знань!

April 24, 2020
Триває n-ний день карантину. За аудиторним навчанням вже знудились і студенти і викладачі. Проте життя триває, тож ми маємо пристосовуватись до діючих умов. Адже, карантин – не перешкода для активних студентів у здобутті знань! Сьогодні магістри освітньої програми магістратури «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» агробіологічного факультету активно відстоювали перед викладачами свої бізнес-ідеї із дисципліни «Агрохімсервіс у рослинництві».

     Студенти представили цікаві бізнес-плани по удосконаленню існуючих у господарстві технологій щодо введення елементів прецизійного агровиробництва, технологій управління пожнивними рештками і сидерацією, агрохімсервісу вирощування ягідних, нових енергетичних культур, мікрогрін, організації агрохімічних лабораторій тощо. Слухачі магістратури активно захищали свої проекти, спираючись на вагомі технологічні та економічні аргументи. Частина проектів передбачає залучення кредитів, інші – із залученням коштів від власного виробництва.

      Тож, можемо стверджувати, що ідеї студентів – ґрунтовні, сучасні й цікаві, мають можливість бути реалізованими у реальному житті за бажання їх творців. Бажаємо нашим вихованцям натхнення і азарту творити на майбуття, а нині - бути здоровими!

 

Надія Бордюжа,
секретар кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook