Ольга Даниленко з м. Ірпінь: «Мрію здобути фах з економічної кібернетики та стати успішним фахівцем в обраній сфері»

March 20, 2020
  • Розкажи про себе.

 Ольга Даниленко, випускниця Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 з вивченням іноземних мов імені З. Алієвої Київської області. Цікавлюсь такими науками, як: економіка та інформаційні технології, тому мрію пов’язати з цим своє майбутнє. А ще полюбляю читати книги, танцювати та проводити час зі своїми друзями.

  • Яку обрала спеціальність і чому?

 Надаю перевагу освітній програмі 051 «Економічна кібернетика», адже вона об’єднує дослідження у сфері економіки з використанням сучасних інформаційних технологій, математичних методів та моделей. Вражає і те, що випускники такої спеціальності є затребуваними на сучасному ринку праці, оскільки знання інформаційних технологій, методів аналізу та дослідження економічних процесів є вимогою сьогодення, що є запорукою успішної кар’єри.

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

 У НУБіП України навчаються зараз та здобували раніше вищу освіту багато моїх знайомих і родичів. Приємно вразив мене навчальний корпус, де навчаються студенти факультету інформаційних технологій, сучасні навчальні лабораторії та активна співпраця з провідними ІТ компаніями. Також мені сподобалось зручне розташування кампусу, наявність власного спортивного комплексу та зрештою можливість займатись улюбленою справою.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

 Окрім навчання я веду активний спосіб життя. Танці є моїм улюбленим заняттям. Також у вільний час полюбляю малювати та займаюсь макраме.

  • Дякуємо Ольго та бажаємо успішного вступу за обраною освітньою програмою 051 «Економічна кібернетика»!


Тетяна Коваль,
доцент кафедри економічної кібернетики

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook