Учасники "Клубу юних теоретиків" відпрацьовують навички написання наукових робіт

February 26, 2020

24 лютого 2020 року юні теоретики зібралися на перше, уже робоче, засідання наукового Клубу, на якому відразу ж поринули в активну роботу. Адже головним завданням цієї зустрічі було навчитися обирати тему, визначати її мету та окреслювати завдання. Відпрацювати ці навички було запропоновано на прикладі курсових робіт із теорії держави і права, які вони повинні підготувати та захистити у весняному семестрі. Тож ті студенти, які вже обрали тему, мали можливість спостерігати, як їх колеги визначалися із вибором.

Потім наукова керівниця розкрила секрети як формулюється мета та окреслюються головні завдання. Чимало уваги було приділено тому, як ефективно шукати спеціальну літературу до теми та здійснювати її відбір за правилами «швидкого» та «повільного» читання, а також академічній доброчесності.

Юні колеги отримали перше домашнє завдання – скласти план  курсової роботи та здійснити підбір наукової літератури. І уже наступного понеділка, 02 березня 2020 року, ми знову зустрінемося, щоб проаналізувати виконану роботу та дізнатися як працювати із науковими текстами.

 

 

Віра Качур,

наукова керівниця студентського

наукового гуртка «Клуб юних теоретиків»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook