Активна участь у 10 Ювілейній Міжнародній виставці «АгроВесна»

24 February 2020, 18:57

       20 лютого 2 курс спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» прийняли активну участь у 10 Ювілейній Міжнародній виставці «АгроВесна».

     «АгроВесна» об’єднує 3 важливі міжнародні виставки: «Зернові технології», «Agro Animal Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика».

      На виставці представлено потужну бізнес-програму, яка включає спеціалізовані конференції, форуми, семінари та майстер-класи. В тому числі, для обговорення головних технологічних трендів та донесення ключових тенденцій ринку, а також новинки сучасного обладнання.

    Студенти  взяли участь у роботі Агрохімічного форуму 2020 «День біотехнологій». У рамках семінару обговорювались актуальні питання сьогодення, особливу увагу привернули доповіді про біологічні препарати у комбінованованих системах: «Інтеграція біогентів у традиційні схеми захисту» незалежного аграрного консультанта Зіновії Єлинської«Немікробні біостимулятори – основи стресостійкості та якості урожаю»НВК «Квадрат» Ольги Капітанської; «Підвищення біостимуляціїгрунту та доступості поживних речовин»кандидата технічних наук, біолога, доктора філософії в галузі живлення рослин, університет Колумба, МіссуріДевіда Н. Сассевіла та інші.

 

 

 

 

 

      «АгроВесна 2020» – важлива і неординарна подія, відвідати яку варто. Учасники та організатори приготували неймовірну програму, яскраві стенди та головне - неперевершену атмосферу!

Асистент кафедри екобіотехнологій та біорізноманіття

Віта Богославець

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook