Команда «Захист справедливості» прийняла участь у ВІП-турнірі.

December 16, 2019
13 грудня  2019 р. команда юридичного факультету НУБіП України, яка має назву «Захист справедливості» прийняла участь у XII Всеукраїнському правовому ВІП-турнірі серед студентів юридичних факультетів закладів вищої освіти України в рамках Всеукраїнського тижня права 2019 року.
Команду від нашого вузу представляли: доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства та студенти 3-го та 4-го курсів – Бутіна Марія, Василевська Анастасія, Іванова Валентина, Ящук Наталія та капітан команди – Червона Вікторія.
Організаторами даного заходу виступили Міністерство юстиції України спільно з Координаційною радою молодих юристів України при Мінюсті України та юридичний факультет Національного авіаційного університету. Розуміючи значимість даного заходу та можливість оцінювання своїх знань, на цей захід приїхало 20 команд з усієї України. 
Сам турнір проводиться за правилами гри «Брейн-ринг», де команди маючи виділений час та вміння швидко реагувати на питання, повинні правильно відповідати на запитання ведучого. І зрозуміло, за загальною кількістю набраних балів, визначаються дві команди, які можуть прийняти участь у суперфіналі.
 
Отже, команда «Захист справедливості», НУБіП України за правилами організаторів ВІП-турніру повинна була позмагатися з усіма командами і відповідно за кількістю набраних балів визначитися чи зможе вона прийняти участь у фіналі змагань. Водночас, наша команда набираючи бали, у кожній грі, нажаль по сумі не здобула путівку до суперфіналу. Проте, розуміючи де нам чогось не вистачило, ми можемо впевнено стверджувати, що ми дійсно старалися і наша гра у цих змаганнях була переконлива. Тому, вже у наступному році ми повинні виграти цей турнір.
На кінець, наша команда висловлює свою щиру вдячність організаторам даного заходу, і підкреслює високій професіоналізм та гарну організаціюXIВсеукраїнського правового ВІП-турніру серед студентів юридичних факультетів закладів вищої освіти України.
Доцент кафедри міжнародного права
та порівняльного правознавства
Сергій Кідалов
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook