НАУКА-БІЗНЕС-ОСВІТА: СТРАТЕГІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО

November 26, 2019

 

       21 листопада 2019 року викладачі кафедри фінансів Скрипник Галина та Тітенко Зоя прийняли активну участь у VII міжнародному бізнес-форумі «НАУКА-БІЗНЕС-ОСВІТА: СТРАТЕГІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО», який відбувся на базі Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана та зібрав представників 70 компаній та 50 провідних університетів.

 

З вітальним словом до учасників звернувся ректор КНЕУ ім. В.Гетьмана Дмитро Лук’яненко, який наголосив, що навчальне середовище динамічно змінюється, ринок праці диктує феноменальні виклики і освіта повинна бути готова до них. 

Представники бізнесу вкотре наголосили, що освітні програми повинні бути адаптованими до потреб бізнесу і окремих компаній, тому дуальна освіта може вирішити питання підготовки висококваліфікованих працівників. 

Не залишили поза увагою даний захід і представники Міністерства освіти і науки України, зокрема Олена Панич державний експерт експертної групи з питань розвитку кваліфікацій освіти дорослих та педагогічної освіти директорату вищої освіти МОН України виступила з доповіддю «Дуальна освіта: погляд регулятора»

Після пленарного засідання відбулися пленарні дискусії « Партнерство бізнесу та університету е-commerce та логістика»; «Фінансова бізнес-освіта: сучасні тренди та інновації»; «Професійні дорадчі комітети: взаємодія університету і бізнесу». На яких представники бізнесу та науки обговорили питання: фінансова бізнес-освіта, як основа ефективного фандрейзингу; сучасні вимоги бізнесу до фінансових та інвестиційних менеджерів; форми співпраці бізнесу та галузевих об’єднань з університетом; зелені фінанси та фінанси сталого розвитку.

  

Надія Мрачковська,

доцент кафедри фінансів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook