ПОСТЕРНІ ПРЕЗЕНТАЦІЇ МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ», СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

14 November 2019, 12:17

14 листопада 2019 року магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» успішно представили результати своїх досліджень на постерній презентації

Проблематика магістерських робіт, що були представлені носила актуальність та своєчасність досліджень у підприємництві та біржовій діяльності.

Комісія у складі: Ільчука М.М., Солодкого М.О., Коновала І.А., Маршалка М.С. відзначила високий рівень представлених робіт.

Магістри обговорили дискусійні питання з членами комісії, у результаті комісія відзначила найкращі продемонстровані роботи:

·   «Інфраструктура ринку цінних паперів України: формування та розвиток» Волошина В., науковий керівник: к.е.н., професор Солодкий М.О.

·   «Інтернет-трейдинг на біржовому фондовому ринку» Бредюка С.Л., науковий керівник: к.е.н., доцент Яворська В.О.

·   «Розвиток малого підприємництва в аграрній сфері» Доценко К.  науковий керівник: к.е.н., доцент Маршалок М.С.

·   «Розвиток кооперації в системі виробництва та переробки молока» Левенець Я.  науковий керівник: к.е.н., доцент Любар Р.П.

·   «Бізнес-планування діяльності підприємства з виробництва продукції рослинництва» Баранова Я.  науковий керівник: к.е.н., доцент Коновал І.А.

Проведений захід став корисним і підготував магістрів до основного захисту магістерських робіт.

 

Валентина Яворська

доцент кафедри організації підприємництва та

біржової діяльності

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook