ЕФЕКТИВНІ РІШЕННЯ ДЛЯ АГРОБІЗНЕСУ ПОГЛЯДОМ ФІНАНСИСТІВ

October 31, 2019

 

     Студенти економічного факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з викладачами кафедри фінансів Мрачковською Н.К. та Олійник Л.А.  30 жовтня відвідали Міжнародну виставку ефективних рішень для  агробізнесу«AgroComplex 2019».

 

     На виставці студенти ознайомились з сучасними технологіями в агробізнесі: Big Data – системи аналізу та обробки даних; Blockchain, e-commerce; GPS-GIS-RS для АПК; Startup; інтелектуальними системами контролю та іншими технологіями для оптимізації бізнес-процесів

    Також там були представлені сучасні фінансові продукти від міжнародних фондів та банків для аграрних підприємств різної величини. Студенти відвідали: другий міжнародний форум біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі; інформаційний захід «Значення актуальної реформи ринку землі для розвитку сільської місцевості»; технологічний NON-STOP: IT– рішення для агробізнесу.

     Юні фінансисти стали учасниками соціальної акції «Зелений щит планети», адже на кожного відвідувача виставки буде висаджено дерево.

 

Доцент кафедри фінансів

Лариса Олійник

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook