26 липня стане відомо, хто вступив на бюджет

July 23, 2019

26 липня вступники дізнаються, чи отримали місце державного або регіонального замовлення.

Навпроти тієї заяви в електронному кабінеті вступника, за якою абітурієнт буде рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування».

Для зарахування на місце бюджету такі вступники мають до 18-ї години 31 липня особисто принести оригінали необхідних документів.

Зарахування вступників на навчання триватиме до 12-ї години 1 серпня.

Кожен вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет. Ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування, не отримають бюджетне місце 2019 року.

У тих вступників, які не отримають жодної рекомендації на бюджет 26 липня, статус напроти всіх заяв залишиться «Допущено до конкурсу». Усі ці заяви автоматично братимуть участь у конкурсі на контракт.

У разі отримання рекомендації на контракт напроти таких заяв статус зміниться на: «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)». Цей статус може з’явитись навпроти кількох заяв – вступник матиме можливість самостійно визначити, яку саме пропозицію обрати. Для вступу також треба буде подати пакет документів до вишу, кінцеву дату прийому визначає заклад вищої освіти, але загалом зарахування на контракт може тривати до 30 вересня.

Для отримання оперативної інформації про публікацію рейтингових списків у вишах та перебіг вступної кампанії приєднуйтесь до сторінок Вступна кампанія в Telegram або Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

За матеріалами сайту ОСВІТА.UA

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook