ВЕСНЯНА ШКОЛА «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів»
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ спільно з «НАУКОВО-МЕТОДИЧНИМ ЦЕНТРОМ «АГРООСВІТА» проводить ВЕСНЯНУ ШКОЛУ «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів» (Модуль за програмою Ерасмус+ Жан Моне «EU Food Safety Control» («Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС»))
Організатори заходу Національний університет біоресурсів і природокористування України
ДУ «НМЦ «Агроосвіта»
Дата проведення: 14–16 травня 2019 р.
Місце проведення: НМЦ «Агроосвіта», вул. Смілянська 11, конференц-зал № 3 ( 2 поверх)
Час проведення: 10.00–16.00
09. 30–10.00 Реєстрація учасників заходу, вітальна кава
10.00 Початок роботи
Вся інформація у прикріпленому файлі
- programa_litnoyi_shkoli_2019.docx (docx, 29.55 KB)