Команда юридичного факультету – призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за галуззю «Право» у 2018-2019 навчальному році

April 17, 2019

10-11 квітня 2019 року на базі Запорізького Національного Університету відбувся II етап Всеукраїнської олімпіади за спеціальністю «Правознавство». В ньому взяли участь студенти вищих навчальних закладів з різних регіонів України, в тому числі, з Національного університету біоресурсів і природокористування України.

II етап Всеукраїнської олімпіади за спеціальністю «Правознавство» складався з двох етапів: командного та індивідуального туру. В командному турі всіх учасників було розподілено по аудиторіях для вирішення тестових завдань за вісімнадцятьма напрямками такими як адміністративне право і процес, кримінальне право та процес, цивільне право та процес, господарське право та процес, основи римського приватного права, екологічного, сімейного, трудового, міжнародного приватного права та інших. Після перевірки робіт, було оголошено результати, відповідно до яких команда нашого Університету посіла третє місце в командному заліку, а до наступного етапу було допущено Франчук Вікторію та Мазія Віталія.

Метою проведення олімпіади було не тільки змагання у розрізі знань та науки, а й встановлення дружніх зв’язків між університетами, що, на нашу думку, було досягнуто.

В даному заході наші студенти приймають участь третій рік поспіль. Під керівництвом викладачів юридичного факультету – д.ю.н., доц. Світличного Олександра Петровича, к.ю.н., доц. Качур Віри Олегівни та д.ю.н., доц. Піддубного Олексія Юрійовича, вони показали високі знання юриспруденції. Студентка 4-го курсу Франчук Вікторія виборола третє місце, чим привернула увагу журі олімпіади до рівня підготовки нашого Університету.

Ми пишаємось нашими майбутніми випускниками, які змогли гідно представити наш Університет та щиро вітаємо своїх переможців, бажаємо їм подальших перемог та звершень!

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook