Обговорено перспективи співпраці з представниками посольства Держави Ізраїль

March 20, 2019

Ізраїльські технології, зокрема в галузі овочівництва, є загальновизнаними у світі та користуються заслуженою популярністю в Україні. Провідні науковці та фахівці-практики з Ізраїлю є частим гостями і у нашому університеті. Під час одного з таких візитів у минулому році екс-заступника директора дорадчої служби Омара Зейдана була прочитана цікава та змістовна лекція про маркетингові рішення, вирощування та переробку помідора. Продовженням цієї співпраці став візит у НУБіП 20 березня представників посольства Держави Ізраїль: першого секретаря, голови політичного департаменту Реут Шапір Бен-Нафталі та керівника проектів Ірини Олійник. Університет на зустрічі представляли проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, директор ННЦ  міжнародної діяльності Олександр Лабенко, в.о. завідувача кафедри овочівництва і закритого ґрунту Іван Федосій та доцент цієї ж кафедри Олександр Цизь.


Вадим Ткачук представив структуру та основні напрями діяльності університету. Сторони окреслили можливі напрями співпраці. Зокрема, науковці університету були запрошені до участі в програмах Ізраїльського центру міжнародного співробітництва MASHAV. Представники посольства виявили зацікавленість щодо відвідання Дня університету.  

Університету була презентована щойно видана книга Омара Зейдана «Growing tomatoes in Greenhouses and Nethouses» («Вирощування помідорів у теплицях і під укриттями»), яка буде цікавою і корисною як для викладачів та аспірантів, так і студентів, особливо англомовних груп.


Екземпляри книги були передані у бібліотеку НУБіП, де з нею матимуть можливість ознайомитись усі бажаючі.

Олександр Цизь, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook