ВИБІР ПРОФЕСІЇ ТА УНІВЕРСИТЕТУ – ЗАПОРУКА МАЙБУТНЬОГО!!!

March 17, 2019

 Підготовка висококваліфікованих фахівців із спеціальності «Облік і оподаткування» є доволі відповідальним завданням професорсько – викладацького складу кафедри обліку та оподаткування Національного університету біоресурсів та природокористування України.
Про престиж даної спеціальності та переваги її набуття на економічному факультеті - флагмана аграрної освіти донесла д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Гуцаленко Л.В. у випусковому економічному класі «Навчально-виховного комплексу: загальноосвітній школі І-ІІ ступенів-ліцеї №7 Вінницької міської ради» та двох коледжах Вінниччини (гуманітарно-педагогічному та технічному).

Особливий інтерес до можливостей розширити свої професійні навики проявили студенти спеціальності «Фінанси і кредит» Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу, які планують вступати на спеціальність «Облік і оподаткування». До складу таких студентів необхідно віднести: Гук О.П., Тимчук Л.Є., Постолатій К.С., Шаповалова Л., Дюг В.В., Жила О.С., Бережок М.А., Гончар А.Ю., Павліцька Д.А.

Студенти впевнені, що набуті знання з спеціальності «Облік і оподаткування» дозволять їм розширити можливості реалізувати себе в підприємствах різних форм власності, аудиторських компаніях та інших контролюючих структурах.
У Вінницькому технічному коледжі серед студентів випускників економічних спеціальностей з можливістю продовжити навчання у НУБіП України зацікавились: Крекотень Ю.М., Мороз Ю.О., Радчук К.Ю., Авдєєва М.В., Саракуца М.С., Барціцький В.В., Щербак Ю. О., Пугач Н.О., Найда О.Ф., Куценко Є.О., Панасюк В.Є., Тимчишина О.Р.

 

Студенти проявили підвищенний інтерес до студентського життя в НУБіП, можливостями реалізації свого потенціалу та здібностей, подальшим успішним працевлаштуванням.
   Зустрічі пройшли в теплій обстановці та з надією на майбутню співпрацю.

Любов Гуцаленко, професор кафедри
обліку та оподаткування

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook