Профорієнтаційна зустріч зі студентами Ірпінського економічного коледжу

February 28, 2019

 20 лютого 2019 року до Ірпінського економічного коледжу завітав доцент кафедри обліку та оподаткування НУБІП України, к.е.н. Володимир Литвиненко.

Під час зустрічі він розповів студентам 3 курсу коледжу про можливості вступу до базового навчального закладу – Національного університету біоресурсів і природокористування України, запросив бажаючих завітати до університету, де вони зможуть особисто поспілкуватися з керівництвом, студентами та викладачами, оглянути потужну матеріально-технічну та науково-методичну базу. Крім того, було зазначено, що університет займає високі позиції в рейтингу серед закладів вищої освіти України та м. Києва, надає можливість навчання за передовими освітніми технологіями, отримати подвійні дипломи (з провідними університетами світу), можливість закордонного виробничого стажування.

Викладач акцентував увагу потенційних вступників на особливостях та перевагах спеціальності «Облік і оподаткування», її актуальності та високому попиті на фахівців цього профілю серед роботодавців.

Також було презентовано відеоролик про університет та економічний факультет, продемонстровано майстер-клас по застосуванню програми «Бухгалтерія (ред. 2.0)» при підготовці майбутніх спеціалістів з бухгалтерського обліку на тему «Облік розрахунків з оплати праці у прикладному рішенні «Бухгалтерія (редакція 2.0)».

Студенти коледжу взяли активну участь у вирішенні завдань майстер-класу, отримали інформаційні буклети та рекламні матеріали з детальною інформацією про університет і кафедру обліку та оподаткування.

Вікторія Кошик,
викладач облікових дисциплін,
т.в.о. завідувача економічного відділення
Ірпінського економічного коледжу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook