Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України: погляд студентів НУБіП

21 November 2018, 10:00

В НУБіП України відбулася 72-а науково-практична студентська конференція «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України». З привітальним словом до учасників конференціії звернувся проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Миколайович Кваша. Розпочав роботу конференції завідувач кафедри підприємництва та організації агробізенсу професор Микола Максимович Ільчук на тему "Концептуальні засади збалансованого розвитку економіки України".

 

 Далі протягом трьох годин студенти разом з НПП факультету працювали за 5-ма напрямами. Загалом в конференції прийняло участь понад 300 студентів.

Перша секція «Організаційно-економічні засади ефективного розвитку агробізнесу» працювала під керівництвом д.е.н., професора Олександра Юхимовича Єрмакова, співголовами секції були д.е.н. професор Світлана Михайлівна Рогач та д.е.н. професор Микола Максимович Ільчук,  секретар – к.е.н., доцент Гребеннікова Альона Анатоліївна.

   

 

     У роботі секції прийняло участь 33 студенти  разом з керівниками підготували тези за результатами проведених досліджень, серед них студенти економічного факультетуфакультетів аграрного менеджменту та агрономічного14 студентів представили свої напрацювання у вигляді доповідей на конференції. Теми охоплювали соціальні, економічні, організаційні і навіть психологічні аспекти розвитку аграрного бізнесу України. 
Досить важко було визначити переможців, адже доповіді були різнопланові та на актуальну тематику. Тож керувалися вмінням триматися на публіці, відповідати на питання та представленими презентаціями.

 

Дипломи отримали:

  •  
  •  

      Актуальність проведення конференції важко переоцінити, адже, як було зазначено на конференції, ефективне функціонування сучасної ринкової економіки України значною мірою залежить від діяльності таких ринкових установ як біржі. Проте, на сучасному етапі розвиток біржового ринку України є малорозвиненим, що як наслідок не сприяє впорядкуванню і прискоренню товарообігу, встановленню ринкової рівноваги, неперервності процесу відтворення.

Усі учасники конференції отримали збірники друкованих праць та сертифікати учасників.

Віталій Нагорний

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook