День відкритих дверей для випускників коледжів

October 26, 2018
ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, м. Київ

25 жовтня 2018 року ННІ лісового і садово-паркового господарства, як і решта інститутів і факультетів НУБіП України, привітно зустрів випускників коледжів. У гості до університету завітали студенти ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» та лісових коледжів, зокрема, найчисельніша група прибула з Лубенського лісового коледжу.

Після огляду наукових експонатів та різноманітного обладнання на виставці, зустрічі з керівництвом університету та представниками приймальної комісії в актовій залі навчального корпусу №3, абітурієнти прогулялися стежками ботанічного саду НУБіП України і прибули до навчального корпусу №1. У читальній залі ННІ лісового і садово-паркового господарства випускників коледжів зустрів заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Віктор Свинчук, який познайомив абітурієнтів з підрозділами інституту, розповів про особливості як професійного, так і духовного зростання в університеті.

Найбільше потенційних студентів зацікавили експонати музею лісових звірів і птахів ім. О.О. Салганського та cучасної лабораторії для практичного навчання студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства фірми STIHL.

Загалом, абітурієнти отримали незабутні враження про університет і висловили сподівання, що з 2019 року приєднаються до студентства НУБіП України!

Олександр Соваков,

Андрій Спірочкін,

заступники директора ННІ ЛіСПГ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook