V міжнародна конференція «Органічна переробка та збут: нові можливості для готового продукту»

October 10, 2018
м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, вхід 3 А

 Запрошуємо на V міжнародну конференцію
«Органічна переробка та збут: нові можливості для готового продукту», що відбудеться в рамках міжнародної виставки WorldFood Ukraine
(м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, вхід 3 А)
25 жовтня 2018

ДОДАНА ЦІННІСТЬ ДЛЯ ВЛАСНИКА ТА ДОДАНА ВАРТІСТЬ ДЛЯ БІЗНЕСУ: ЯК ПОЄДНАТИ, МАЮЧИ ЗА МЕТУ ДОДАНУ КОРИСТЬ ДЛЯ КІНЦЕВОГО СПОЖИВАЧА?

СФОКУСУЄМОСЬ НА ТАКИХ АКТУАЛЬНИХ ПИТАННЯХ:
✅ ПРОСУВАННЯ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ВНУТРІШНЬОМУ РИНКУ
✅ НАЛАГОДЖЕННЯ ЗВ’ЯЗКІВ МІЖ ВИРОБНИКАМИ ТА ПРЕДСТАВНИКАМИ РИТЕЙЛУ
✅ КООПЕРАЦІЯ ТА ОБ’ЄДНАННЯ МІЖ ВИРОБНИКАМИ
✅ ОРГАНІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ТА ПАКУВАННЯ
✅ СТРАТЕГІЇ ПРОСУВАННЯ/МАРКЕТИНГУ

Провідні українські виробники органічної харчової продукції поділяться історіями успіху та розкриють секрети, зокрема, що їх надихає на реалізацію своїх планів.
Представники торгових мереж та магазинів проведуть відкриту дискусію на теми попиту на органічні продукти та можливостей, які можуть відкритися у разі партнерства.

Українські та міжнародні експерти-технологи та маркетологи підготують системні доповіді, а ми, організатори, зробимо все, навіть більше ніж все, для того, щоб:
Той, хто вже виробляє готовий органічний продукт – розширили свої можливості і потужності на зовнішніх та внутрішніх ринках.

Той, хто розмірковує про переваги виходу на органічний ринок – знайшли відповіді, можливості та конкретні компанії чи консультантів, які їм у цьому допоможуть.Той, хто розмірковує про переваги виходу на органічний ринок – знайшли відповіді, можливості та конкретні компанії чи консультантів, які їм у цьому допоможуть.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook