День першокурсника: майбутніх ІТ-фахівців прийняли до студентської родини

September 15, 2018
 
 
13 вересня 2018 року (256 день у році) в день програміста студентство факультету інформаційних технологій приймало до своєї родини молодих та енергійних айтішників.
Традиційно свято першокурсників розпочалось із квесту, який стартував в аудиторії під відкритим небом у Ботанічному саду НУБіП України. Декан факультету Олена Глазунова привітала майбутніх ІТ-фахівців із їх професійним святом та спільно із активом студентської організації розпочала квест, пообіцявши цікаві подарунки, захоплюючі конкурси та приємно проведений час.
 
Студенти першого курсу познайомилися з усіма визначними місцями університету, розв’язуючи завдання квесту. Після інтелектуального та фізичного навантаження з пошуку 11 локацій квесту, першокурсників чекало свято на території Національного комплексу «Експоцентр України».
Переможцями квесту стали студенти 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Комп’ютерна інженерія», які отримали сертифікат на інтелектуальну гру від компанії Braingers та ще деякі мотивуючі до навчання призи.
 
Родзинкою свята було представлення кожної академічної групи, що виявилось надзвичайно весело та креативно. Наставники академічних груп, а саме Олександр Нещадим, Валентина Корольчук, Таїсія Саяпіна та Інна Оборська підтримували свої першокурсників. А за студентів спеціальності «Комп’ютерна інженерія» вболівав особисто завідувач кафедри Дмитро Касаткін. Всі мали можливість поспілкуватись, взяти участь у цікавих конкурсах та просто весело провести час. Найбільш активні студенти за результатами конкурсів отримали крім насолоди ще й цікаві подарунки. Старшокурсники в свою чергу пригостили всіх учасників свята різними смаколиками.
Отож, справжня посвята в студенти факультету інформаційних технологій відбулася для наших першокурсників у дружній і невимушеній атмосфері! Вітаємо всіх і зичимо неперевершених студентських років на факультеті інформаційних технологій НУБіП України!
 
Тетяна Волошина, заступник декана факультету ІТ з виховної роботи

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook