Чергова профорієнтаційна зустріч у Мукачево

May 25, 2018

   Уже стало традицією під час службових відряджень до ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» проводити профорієнтаційні зустрічі із потенційними абітурієнтами. Не винятком стала і ця поїздка. 21 травня 2018 року доцент кафедри теорії та історії держави і права Віра Качур та доцент кафедри земельного, аграрного та екологічного права ім. В.З.Янчука Юрій Петлюк зустрілися із студентами 3 курсу правничого відділення (ОС «Молодший спеціаліст») і запросили останніх на навчання до НУБіП України.

    Майбутні випускники отримали детальну інформацію про переваги продовження навчання в університеті відповідно за ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр», сучасну матеріально-технічну базу факультету, участь і роль молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету.


    Принагідно, висловлюємо подяку за створення умов для проведення заліково-екзаменаційної сесії на 1 курсі ОС «Бакалавр» заочної форми навчання  та допомогу в організації і проведенні профорієнтаційних зустрічей директору коледжу Юрію Садварі, завідувачу міжкафедральної лабораторії Надії Кнап та завідувачу відділення правознавства Сергію Соскіді.

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та історії держави і права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook