На юридичному факультеті розпочато курси з базових правничих дисциплін

April 3, 2018

     З 2 квітня 2018 року доцентом кафедри цивільного та господарського права, к.ю.н. Пушкар Мариною Василівною розпочато проведення курсів з дисципліни «Цивільний процес» для студентів, які планують вступати до НубіП України для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 081 «Право».

 

     Як відомо, вступні випробування проводяться у формі єдиного вступного іспиту з іноземної мови (англійська, німецька, французька або іспанська) та єдиного фахового вступного випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей, складовими якого є тест з права та тест загальної навчальної правничої компетентності.

 


     Програма другого блоку єдиного фахового вступного випробування складається з тестів, що включають вісім базових правничих дисциплін, а саме: конституційне право України, адміністративне право України, цивільне право України, цивільне процесуальне право України, кримінальне право України, кримінальне процесуальне право України, міжнародне публічне право та міжнародний захист прав людини.
     Відповідальні науково-педагогічні працівники юридичного факультету забезпечать проведення курсів по вищевказаним дисциплінам з метою підготовки вступників для успішного складання вступних випробувань.


 

Марина Пушкар,
доцент кафедри цивільного

та господарського права

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook