Профорієнтація у Сонячному Закарпатті

March 30, 2018

     Уже другий рік поспіль останній понеділок березня науково-педагогічні працівники юридичного факультету провели у Сонячному Закарпатті. 26 березня 2018 р. екзаменаційною комісією у складі Олександра Світличного, Віри Качур та Юлії Канарик (секретар) було прийнято кваліфікаційний державний іспит у студентів ОС «Бакалавр» заочної форми навчання у міжкафедральній навчальній лабораторії ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж»

     Традиційно представники базового закладу провели і профорієнтаційну роботу як із випускниками ОС «Бакалавр», так і з випускниками «Мукачівського аграрного коледжу», що завершують навчання на правничому відділенні за ОС «Молодший спеціаліст» (2 групи). Майбутні випускники отримали детальну інформацію про переваги продовження навчання в університеті відповідно за ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр», сучасну матеріально-технічну базу факультету, участь і роль молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету, а також запросили на День відкритих дверей університету і факультету, який відбудеться 19 квітня 2018 року.

      Як завжди, висловлюємо подяку за створення умов для прийому випускного іспиту та допомогу в організації і проведенні профорієнтаційних зустрічей директору коледжу Юрію Садварі та завідувачу міжкафедральної лабораторії Надії Кнап.

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії

та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook