Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!

January 2, 2018

ШАНОВНІ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ, АСПІРАНТИ ТА СТУДЕНТИ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ!

 

     Сердечно вітаємо з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим – святами, що здавна є найбільш світлими і урочистими, дарують радість спілкування з рідними і близькими, наповнюють серця вірою і любов’ю, несуть у кожну родину тепло, спокій та добро.

    

     Природа одягнула білосніжні шати, на вікнах заіскрилися морозяні візерунки, усміхаються яскравими вогниками ялинки, зринають у пам'яті мелодії дзвінких колядок, а душу огортають приємні тепло і радість – усе це означає, що зовсім скоро у двері наших домівок постукає чарівне Новоріччя і таємниче Рождество Христове…      

     Ці святкові дні сповнені дитячим сміхом, родинним затишком, світлою Вірою, трепетною Надією та осяйною Любов'ю. Саме у цей час ми підсумовуємо пройдений рік і будуємо плани на майбуття.

     Новий рік приходить до нас з новими надіями і сподіваннями, з новими планами і перспективами. На нас чекають нові виклики та нові звершення. Переконані, що ми успішно впораємося з усіма завданнями, які ставитиме перед нами життя.

     Бажаємо вам і вашим родинам доброго здоров’я, злагоди і миру у ваших оселях, щоб прийдешній рік приніс нові сили для здійснення благородної мети в подальшій розбудові Української держави.

     Нехай упродовж усього року на вашому шляху будуть надійними супутниками гарний настрій, щире людське слово, а радість і щастя не обминуть вас.

«Радуйся, Земле, Син Божий народився!»

З Новим роком!

З Різдвом Христовим!

Адміністрація юридичного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook