«І ПРОПИСНІ ІСТИНИ ПОТРЕБУЮТЬ, ЩОБ ЇХ ЧАСОМ НАГАДУВАЛИ»: ПРАВОВЕ ЛОТО З ІСТОРІЇ ДЕРЖАВНО-ПРАВОВИХ УЧЕНЬ

3 October 2017, 13:26

    02 жовтня 2017 р. в межах Тижня правових знань у НУбіП України на юридичному  факультеті доцентом кафедри теорії та історії держави і права  Людмилою Протосавіцькою було проведено юридичне лото  з історії державно-правових учень.

 

    Студентів було розділено на пари, кожній з яких дісталося власне ігрове поле. Усі питання теми мали порядковий номер. Якщо якийсь зі студентів знав відповідь на питання, то він отримував «фішку» із даним зображенням числа, що відповідало порядковому номеру питання. У випадку, коли вірну відповідь знали декілька студентів, то «фішка» діставалася першому, тоді як решта отримували лише картонні бонусні фішки. Здобуті у такий спосіб «фішки» чи бонуси гравці розміщували на своїх ігрових полях.

 

   Студенти, які відповідали на питання, намагалися першими підняти руку, дати вірну відповідь. Приємно вразило, що відповіді на питання знала велика кількість учасників гри в лото, хоча питання були складними. Кожне питання, на яке не змогла дати відповідь аудиторія з відповідним номером в своїх ігрових полях, приносило 2 бали тому, хто знав вірну відповідь.

 

   У результаті проведеної гри в юридичне лото присутні показали високі знання історії вчень про державу і право. По завершенню гри студенти обміняли свої «фішки» на бали, які будуть зараховані до рейтингу з навчальної дисципліни «Історія вчень про державу і право». Підсумовуючи результати гри, зазначимо, що всі учасники гри в юридичне лото мали змогу перевірити свої знання, проявили командний дух та отримали гарний настрій.

 

 

Людмила Протосавіцька,

доцент кафедри теорії та історії

держави і права

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook