Урочиста посвята в студенти на агробіологічному факультеті

August 31, 2017

 Сьогодні біля 4 корпусу відбулися урочистості з нагоди посвяти в студенти першокурсників. Декан факультету Віктор Забалуєв привітав першокурсників, батьків, науково-педагогічних працівників та гостей зі святом і побажав студентам здобувати знання, розвиватися, досягти своєї мети, брати активну участь у житті факультету, адже завдяки студентам факультет здобуває перші місця у спортивних змаганнях та інших культурно-масових заходах.

 

З вітальними словами, мудрими настановами і щирими побажаннями до студентів, батьків, колективу факультету і всіх присутніх звернулися завідувачі кафедрами: закритого грунту Герой України, професор, доктор економічних наук. заслужений працівник сільського господарства Олексій Приліпка; завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, член-кореспондент НААН України, професор Анатолій Бикін; завідувач кафедри генетики, селекції та насінництва, доцент Віталій Жемойда. Всі вони вітали першокурсників, бажали творчої наснаги, успіхів у навчанні й коханні, пам’ятати, що студентські роки – найкращі та незабутні в житті, наводили свої особисті приклади.

 

З вітальним словом та запрошенням до своєї команди виступила представник найпотужнішої аграрної компанії України ТОВ «КЕRNEL» Наталія Кульчицька.

 

Заступник декана Володимир Завгородній представив наставників студентських груп, які першокурсникам вручили студентські квитки та залікові книжки.

 

Сяткову атмосферу організували і допомагали створити студенти агробіологічного факультету Людмила Комар, Марина Гладка. Олександр Хомич. Для першокурсників та всіх гостей свята прозвучали вірші та музичні вітання, які підготували студенти: Марина Гладка, Євген Остапенко. Роза Кондратюк, Анна Сенчило, Любов Панченко та новоспечена першокурсниця Кротач Юлія.

 

Багаторічною традицією святкування на завершення свята став гімн агробіологічного факультету у виконанні завідувача кафедри генетики, селекції та насінництва Віталія Жемойди «Агроном син землі».

 

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook