Вручення сертифікатів учасникам курсу «Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги „AGMEMOD UA“»

June 14, 2017
НУБіП України

14 червня 2017 р. відбулось вручення сертифікатів учасникам курсу «Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги „AGMEMOD UA“».

Ці курси об’єднали аспірантів та викладачів різних факультетів - економічного, аграрного менеджменту та інформаційних технологій НУБіП України, університету Державної фіскальної служби України, фахівців департаменту економічної стратегії та макроекономічного прогнозування Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Слухачем даного курсу стала викладач кафедри глобальної економіки к.е.н., асистент Сокол Леся Михайлівна, яка отримала відповідний сертифікат та планує використати набуті практичні знання в подальшій науковій та педагогічній роботі. 

Інструктор курсу Марія Богонос, к. с.-г. н., експерт з аграрної політики Німецько-український агрополітичний діалог подякувала всім учасникам курсу, зокрема успішного його завершення та вручила сертифікати.

Декан економічного факультету, професор Анатолій Дмитрович Діброва запропонував ввести даний курс для його вивчення на ОС «Магістр» та в аспірантурі. Як відмітив Анатолій Дмитрович, для науковців такий курс є хорошим досвідом, а власне програма повинна використовуватись як в наукових дослідженнях, так і навчальному процесі. Декан подякував Німецько-український агрополітичний діалог, особливо Марії Богонос стосовно наданого на високому рівні курсу та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

На заключення міжнародний експерт з побудови технічної імплементації економічних моделей та розробник моделі AGMEMOD Фоппе Боума прочитав лекцію на тему: «Моделювання: особливості та виклики».

Олена Кірейцева

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook