Із повсякденного життя кафедри адміністративного та фінансового права

March 30, 2017

  30 березня 2017 р. відбулося позачергове засідання кафедри адміністративного та фінансового права. Були присутні усі науково-педагогічні працівники, окрім тих, які проводили заняття згідно розкладу. На засіданні кафедри були розглянуті актуальні питання підготовки кафедри до ректорської перевірки та інші питання її науково-педагогічного життя.
Завідувач кафедри професор Володимир Курило акцентував увагу на необхідності посилення виховної складової в навчально-виховному процесі з метою покращання відвідуваності занять студентами юридичного факультету, а також на виконавській дисципліні науково-педагогічних працівників. Професорсько-викладацьким складом обговорено питання результатів науково-педагогічної діяльності, що буде фіксуватися умовами рейтингу у 2017р.
Декан юридичного факультету доцент Олена Яра акцентувала увагу членів кафедри на необхідності проведення профорієнтаційної роботи в перманентному режимі з фіксацією результатів проведення зустрічей та очікуваним прогнозним кінцевим результатом – абітурієнтами університету з навчального закладу, в якому була проведена профорієнтаційна зустріч.

Доцент кафедри Людмила Головій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook